Najnovšie recenzie zo sekcie Detské boby a sane
Rozbili sa po jednom spustení dole kopcom. Kúpila som to vnučkam (2 a 4 roky) neočakávala som takú nízku kvalitu vašich produktov a taký nekvalitn produkt by sa nemal dostať ani na market. Veľmi sklamaná a deti tiež. Neodporúčam vaše produkty
Sane sú z kvalitného dreva, takisto aj poťah a operadlo na sane sú kvalitné. Sme spokojní.
- K saniam výrobca nedodáva popruh na ťahanie.
- Slabšia povrchová úprava
Pred použitím treba dotiahnuť matice.
- Ešte nevyskúšal ♂️ale vyzerá to super
100% vrelo odporučam
- operadlo nespĺňalo prezentované parametre a bolo vyrobené z nekvalitného materiálu tzv. klamlivá reklama
nikomu neodporúčam tento eshop pretože komunikácia je ťažká nezdvíhajú telefón. Nekvalitné operadlo som vrátil 19.1.2021 a doteraz nemám sľubované vrátené peniaze a už začínam tušiť že ich ani neuvidím na základe hodnotení od iných nakupujúcich s podobnými skúsenosťami. Stačí si pozrieť diskusiu na ich stránke a každý si veľmi rýchlo urobí obraz o eshope "senzačne.sk" (ten názov je asi výsmechom alebo provokáciou pre kupujúcich)
- Kvalitný plast
- Dostatočne veľký
- Veľmi rýchly
- Nemá brzdy
Dobre kĺže, lepšie kĺže ako klasické boby a je väčší - výhoda pre väčšie deti , unieslo aj dospelých :-)
V PONUKE MATE SANE DO 90KG. KED PRISLI, BOLO NA NICH NAPISANE DO 70 KG MAX... OBJEDNAVALA SOM ICH NA ZAKLADE VASICH INFORMACII, KTORE NESEDIA!
Pevný materiál, zo spodu majú hliníkové lyžiny, vhodné aj pre dvoch ... super ľahké. Vrelo odporúčam pre rodiny s deťmi až do 99 rokov.
Kaso sánky DS6 červená-modrá-zelená-žltá 120 cm
Pridané: 31. januára 2021
(naposledy upravené 1. februára 2021)
Zakúpený v Kaso Shop
- drevo nie je dobre obrúsené a nalakované, zadiera do ruk
- su krivé a labilné
pre snehové podmienky ešte neodskúšaný
- Tvrdý, len tak nepraskne. Vhodny do 90 Kg
Vôbec nesedí veľkosť ako je uvedené v popise takže sme museli kupovať nové, je to aj slabo lakované, čiže ked sneží tak je to na von úplne nevhodné pretože to drevo napučí a operadlo je znehodnotené.
- lacný
- vhodný pre malé deti
- malý spratný
- nevhodný pre väčšie deti a dospelých
- moc tvrdý plast, preferoval by som mäkší, nerozlámali by sa tak rýchlo
- aerodynamika skôr na zmrznutý sneh
- zbytočne veľa záhybov
4 z 5 hlavne kvôli cene a dostupnosti, lebo som mal problém zohnať aspoň niečo
- Nespokojnosť s výrobkom. Prišiel v používanom stave
- Boby sú skvelé a syn je spokojný dobre brzdia a sú rýchle tak som spokojná s výrobkom ďakujem
Zatiaľ nebol sneh, neskúšali sme ho.
- Veľmi operatívne reagovali na objednávku. Super.Ale ešte sme to nevyskúšali, nebol sneh.
- Pevný, kvalitný materiál
- Odporúčam
Boby maju chrbtovu opierku cize sluzia aj pre deti,ktore este riadne ensedia
Dalsim plusom su popruhy na zabezpeceniw dietata proti padu
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »