Najnovšie recenzie zo sekcie Detské boby a sane
- Rýchle, svižné boby
- Pre dve osoby( dospelý, dieťa) ideálne..
- Brzdy sú skôr estetický ako funkčný doplnok
Po prečítaní recenzií, som váhal s nákupom, viacerí uvádzali že boby sa lámu. Naše sme nezlomili. Odskúšané na sánkarskej drahe na Hrebienku v Tatrach. Trať 2,5 km dlhá bola bubnovita, nerovná, občas sme aj leteli a dopadli na nerovnosti. Spolu s dieťaťom hmotnosť asi 100kg. Boby sú celé a sú fakt rýchle…Brzdy vam pri zmene smeru nepomôžu ani nimi neubrzdite vyššiu rýchlosť. Aj tie ale vydržali, nezlomili sa. Pre dieťa vpredu odporúčam okuliare proti snehu, boby ovladate nohami, budete zasnežení ako snehuliaci….
- Kvalitné presne podľa predstáv
Sánky sú kvalitné. Prišli perfektne zabalene aby boli chránené proti poškodeniu. Sme veľmi spokojný. Odporúčam.
Nad očakávania.
Pevný a rýchly klzák. Sme spokojní , deti sa dobre povozili
Sulov Champion červená
Pridané: 12. februára 2023
(naposledy upravené 12. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Overená klasika nikdy nesklame.
Sulov OHRADKA-DREVO Ohrádka na sane
Pridané: 12. februára 2023
(naposledy upravené 12. februára 2023)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
Produkt sedel na mieru presne, kvalitny,pevny
Dcere sa velmi pacia
- Kvalitné a rýchle boby
- Pružný materiál, oblé hrany, ľahká váha, relatívne bezpečná jazda v porovnaní s bobami a sánkami oveľa bezpečnejšia.
- Nie je vhodný na príliš prudký svah končiaci prekážkami, pretože dieťa na ňom je celé a nebrzdí nohami, len zatáča.
Veľký klzák tvaru mušle so zdrsnenými rukoväťami je na snehu ľahko ovládateľný, pretože má pevné drážky, ktoré ho udržujú v priamom smere a pri naklonení nabok pekne zabáča, pretože bočné drážky sú zakrivené. Pre jeho dostatočnú rýchlosť a bezpečnosť jazdy sa deti na sánkovačke všetky chceli voziť iba na ňom. Odvezú sa na ňom v pohode aj dve deti spoločne.
Stará poctivá klasika. Ružová farba sa dcérke veľmi páči
- kvalita tovaru
- Zaujímavý klzák
Navod bol nalepeny na spodnej (lepivej) strane sedadlovej nálepky.. vďaka comu ,,čalúnenie sedadla nedrží)
Sulov tanier oranžová
Pridané: 30. decembra 2022
(naposledy upravené 30. decembra 2022)
Zakúpený v Sportisimo.sk
- Makky plast
- Dobra klzavost
spokojnosť
- Nekvalitné sane
Drevo na saniach je nekvalitne opracované, popruhy sú pripevnené spinkami, vyzerá to neesteticky a obávam sa životnosti tých saní. A to mal byť darček....ktorý budem dávať s obavami.
Výborné, vrelo odporúčam, pevne
Výborné,nemáme zatiaľ žiadne mínusy len plusy, super su
Uvolnene skrutky,
Bez popruhu na tahanie
- Kvalitka - priplatil som trocha za toto "vozidlo" a oplatilo sa. Vyrobené to je solídne, poriadny a poctivý plast. Dosť to aj cítiť na hmotnosti že to len tak ľahko niekto nerozbije. Unesie vraj 100kg čo môže byť v pohode pravda a povedal by som že aj 125kg zvládne prípadne aj viac.
- Brzdy majú pogumúvané rúčky. Dobre padnú do ruky a sú z poriadnej guľatiny takže sa nebojím že sa to niekde ohne. Navyše upevnenie do plastu je posilnené o kovový plát zo spodnej strany to nevidieť ale je to tam.
- Žiadne nálepky ako na obrázkoch nie sú nalepené. Len zo spodnej strany boli nejaké od výroby, stačilo stiahnuť a očistiť od lepidla. Tie nálepky sa dodávajú zvlášť. Vyzerá to lepšie takto jednoduché
- Zmestia sa tam pohodlne aj rovno 3 deti prípadne aj dospelá osoba a jedno dieťa.
- Lanko na ťahanie je skôr úsmevné. Dosť slabé/tenké a krátke. Je fajn vymeniť nejaké poctivejšie lanko.
- Hmotnosť môže byť problém pre malé deti na ťahanie.
- Nemá kovové lyžiny. To sa dá brať aj ako výhoda. Predsa len sú to boby a nie sane.
na vianoce
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »