Najnovšie recenzie zo sekcie Detské boby a sane
Celková spokojnosť.
Chyba poistka na jednej brzde
Kvalita, zvladnu aj maminku nielen deti, aj tata skusil, prezili bez nasledkov. Idu fajnovo.
- Dovoz do urceneho terminu
Spokojnost
- kvalitne vyhotovenie
Samotný produkt je super, a nákup celkovo nula bodov otravovať očkovaných ľudí aby mi išli prebrať tovar fakt super
- Sánky sú z kvalitného dreva, ale spracovanie a úprava jedná katastrofa!!!
- Neobrúsené ostré hrany, na krivo lepené, ostriny po vŕtani, skrutka s ulomenou hlavičkou, prasknutý diel s kľudom použitý a sklincovaný... Úplne odfláknutá práca... Výrobca využíva to, že sane už pred sviatkami málo kto vráti, lebo to nestihne a deti ich čakajú pod stromčekom... Ak by sa dalo, pridám aj fotky!
- Dcéra s klzakom veľmi spokojná
Jednoduchý a bezpecny
- Sikovne, dostatocne velke sanky, aj odkladaci priestor vyuzitelny
- Nie moc prakticke viazanie snury
Nie je sneh, tak este nevyskusana pevnost
a kvalita produktu.
- Ľahký
Výborný produkt. Iný už ani nekúpime. Je veľmi ľahký a výborný na sánkovanie , mäkký a teplý a neskutočne rýchly . Veľkou výhodou je, že sa dá na ňom spúšťať už pri malom doslova poprášku snehu. Ťažké dieťa už pri prvom snehu sa vie na ňom spúšťať na rozdiel od klasických plastových kozákov, tanierov a nie to ešte boby a sánky. Na tie je potrebné mat kopec snehu.
V konečnom dôsledku keď to raz vyskúšaš iné nechceš. Úžasná zábava .
- Idealne pre male deti, bezpecnostny pas
- Kvalitní provedení
ZLE SA SKLADA DOKONCA SOM KUPIL 2KS STOHO PRI SKLADANI SA NA JEDNOM HNED ZLAMALI RUKOVETE☝️
Kúpené už druhé, po dobrej skúsenosti s prvými.
- Zábavný
- Super zabava
Nevhodne pre dospelých ktorý sa chcú salieh ako malé deti :)
- Napriek odporúčanej max.záťaže 40kg,boby zvládli 100kg dolu zjazdovkou.Syn +vnuk Pezinská baba.!
Dobrý deň som sklamaná lebo tovar mi do dnešného dňa neprišiel dakujem
kvalitny plast, vhone aj pre vacsie deti
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »